Hei salut!

Noi suntem Cloud Link.

Soluţii web creative pentru tine si afacerea ta!

Trimite un mesaj contact@cloudlink.ro

Câteva cuvinte despre noi

Cloud Link este un Start-up sucevean pornit din pasiunea pentru programare și dorinţa de a ajuta business-urile din zona noastră să se digitalizeze şi să-și formeze o identitate online cât mai modernă. Prin parteneriate de încredere încercăm să creştem şi să construim un business sustenabil. Considerăm că afacerile prospere și o creștere constantă pot rezulta prin servicii de calitate care determină clienții să apeleze în randuri repetate la serviciile noastre. De asemenea, suntem recunoscători clienților existenți care continuă să ne recomande cu drag mai departe. Mai presus de vânzări și rulaj, credem și aspiram la parteneriate de lungă durată cu rezultate măsurabile. Acesta este și motivul pentru care mulți dintre clienții noștri apelează la noi: deoarece suntem implicați și responsabili, dedicăm fiecărui proiect toată atenţia noastră şi ne străduim să le fim aproape pentru un timp cât mai îndelungat.

Cloud Link înseamnă o echipă tânără formată din absolvenți ale unor universități din Statele Unite, Danemarca și din țară. Cosmin, managerul şi fondatorul companiei a studiat Computer Science la Illinois Tech Chicago; Raluca, web designerul nostru, a studiat Design & Business la VIA Design University; iar Maria, Ciprian, Cătălin şi Dumitru, colaboratorii noştrii, au studiat sau încă studiază la Bucureşti, Cluj şi Suceava.

Fiind prieteni de mici, dar plecați fiecare prin diferite colțuri ale lumii, ne-am întors acasă și am format o echipă puternică şi unită care își propune să digitalizeze cât mai multe business-uri într-un mod creativ și profesional. Serviciile noastre cuprind o gamă largă de proiecte online, fie că este vorba despre un site de prezentare, magazin online, platformă custom sau chiar o aplicație mobilă. Toate serviciile Cloud Link se pot livra separat sau la pachet cu o strategie de marketing bine pusă la punct care îți poate aduce businessul cu adevărat la următorul nivel.